Danube Delta Predator Challenge // Cupa Ligii 2020

100 de echipe de pescari din tara noastra si Europa se vor putea intrece in luna septembrie, in Delta Dunarii, in cadrul celei mai mari competitii de pescuit la rapitori din barca organizata pana acum in Romania. Participantii vor beneficia de serviciile Lebada Luxuary Resort & SPA *****, gazda acestui eveniment, pe toata durata competitiei.

In premiera in Romania si in Delta Dunarii vor puncta toate cele patru specii reprezentative de rapitori, stiuca, salaul, avatul si bibanul, intr-un sistem simplu si eficient, catch&foto/video&release (prinzi, fotografiezi, filmezi, eliberezi) astfel incat toti pestii prinsi sa se intoarca imediat teferi si nevatamati in mediul lor natural.

La capitolul premii, din nou premiera in Romania, valoarea acestora va depasi 50.000 euro, premiile constand in barci, motoare termice si electrice, echipamente pescuit, gadgeturi.

Toti participantii vor avea o sansa de a castiga, la finalul competitiei, dupa anuntarea ocupantilor podiumului, locurile 1,2,3 si cele mai mari capturi, zeci de premii ce vor fi acordate in sistem tombola prin tragere la sorti.

Taxa de participare este de 3500 lei/echipa si include cazare, pensiune completa, bar, transfer si alte servicii surpriza de 5 stele oferite de Lebada Luxuary Resort & SPA. Din punct de vedere media, expunerea evenimentul va beneficia de sprijin TV, Radio, televiziuni online, site-uri de specialitate si studiouri live la fata locului.

Perioada: 23-26 septembrie 2020

Locatie: Delta Dunarii, Crisan

Organizator: Tackle Arena, Lebada Luxury Resort & SPA, Liga Romana de Spinning

Media: Digi24, Digi Sport, Antena 1, ProTv, Kapital TV, Pro FM, Fishing & Hunting TV, Rapitorimania.ro

Sponsori:
Lebada Luxuary Resort & SPA, Tackle Arena
Net Bet
Garmin, Humminbird, Lucky John, Minn Kotta, Repo, TCL, Xiaomi 
Bravo Phones, GoPro, Relax Lures, Toyota
Activ Design, ASAVA Custom Rods, Bergenbier, Berti Lures, Boats Paint, Daiwa, Delalande, Fast Mode, Gabie Custom Rods, HidroTurism, Himalaya, Hobby Mall, Holbina Trei Bibani, Lapland Pike, Moscot, Nexus, North Silver, Octavian Torescu Custom Rods, Rebelcell, Refuse To Blank, Tellur, Thinq, Tudor Tailor

Gazda eveniment – MC: Silviu Andrei

Maximum echipe admise: 100 

***

Taxa participare:
Valoarea taxei de participare: 3500 lei/echipa (cetateni romani) sau 700 euro/echipa (cetateni straini)

Taxa de participare include cazare, mese complete, bauturi, transfer si alte servicii surpriza de 5 stele oferite de Lebada Luxuary Resort & SPA.

Taxa nu se aplică echipelor invitate.

In competitie sunt inscrise echipele de doi pescari care au achitat taxa de participare si au semnat regulamentul primit de la organizator.

Plata taxei:

Cont LEI: RO56 BTRL 0020 1205 T155 82XX

Clubul de Pescuit Sportiv West Spinning Brigade
Banca Transilvania SA – Sucursala Arad.

Cont EURO: RO97 UGBI 0000 1420 0690 1EUR (DOAR PENTRU CETATENII STRAINI)

Relax Spinning Expert SRL
Banca GARANTIBANK-Suc Berceni

Menţionaţi: DANUBE DELTA + numele echipei

ro_RORomanian