4Predators, sponsor la #DDPC 2021

oct. 6, 2021 Sponsori
4predators

4Predators este o companie mica, romaneasca, producatoare de naluci soft. A fost fondata in anul 2014, din pasiunea pentru pescuit si de atunci este in continua crestere.

Echipa de dezvoltare a fost formata, initial, din cativa pescari avizi de pescuitul la rapitori. De aceea nalucile au fost proiectate cu scopul de a acoperi toate speciile de pesti rapitori din Europa si nu numai.

Toate nalucile si culorile sunt testate pe apa inainte de a intra in productie, pentru un plus de siguranta si garantia ca vor prinde peste. Si da, chiar prind, cu o singura conditie: sa fie peste in apa.

Nalucile soft 4Predators sunt produse manual din cele mai bune materiale existente la ora aceasta pe piata. Este vorba de o noua formula, nontoxica, biodegradabila si prietenoasa cu mediul. Din aceste motive nalucile nu miros urat. Sunt inodore, foarte moi si rezistente.

In anul 2017 compania a fost preluata de Relax Spinning Expert (distribuitor oficial Relax si Fudo). Acum, toate modele si culorile noi sunt concepute, create si testate de Robert Boanta, manager RSE si Campion Mondial la pescuit rapitori din barca FIPS.

In acest moment nalucile 4Predators sunt produse intr-o varietate de 10 modele, Ninja Shad, Riku Shad, Slim Shad, Crazy Frog, Fork Shad, Tengu Shad, Finesse Impact, Worm Shad, Sinner Shad, HD Light (marimi diferite) disponibile in 60 de culori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

English EN Română RO Svenska SV