ACTIV DESIGN da culoare la #DDPC 2020

sept. 10, 2020 Sponsori

ACTIV DESIGN da culoare la #DDPC 2020

Activ Design este un jucãtor important pe piata de productie publicitarã din Romania, partenerul unor companii dintre cele mai prestigioase si mai exigente.

Ne-am început activitatea in 2002, ca o societate cu capital privat prestând servicii complexe, complete si durabile în domeniul productiei publicitare..
Am avut la bazã experientã, creativitate, am adãugat profesionalism si dorinta de a fi mereu 100% up to date. Activitatea companiei este determinata de principiul lucrului în parteneriat, promovând transparenta si integritatea în relatiile cu clientii.

Astfel, am reusit ca în decursul celor zece ani, odatã cu încrederea clientilor nostri, sã evoluãm continuu iar astãzi sã fim un jucãtor important pe piata de productie publicitarã din Romania.

De-a lungul anilor, am devenit partenerul unor companii dintre cele mai prestigioase si mai exigente: Aurora Brasov, Nordexim, Bergenbier, Pepsi, Rompetrol, Coca Cola, Ursus Breweries.

Pentru cã ne pretuim partenerii, aducem în relatiile pe care le dezvoltãm un amestec de competente – de la design la productia in house si ulterior pânã la montaje în locatiile clientilor.

PRODUSE SI SERVICII

Copertine
Bannere
Prelate
Print indoor
Print outdoor
Reclame luminoase
Totemuri
Serigrafie
Inscriptionari auto
Inscriptionari textile
Confectii metalice
Panouri
Sisteme de afisaj

OBIECTIVUL nostru este realizarea de produse cu un înalt nivel calitativ, mentinerea consecventã a acestui nivel, satisfacerea cerintelor beneficiarilor si a reglementãrilor în vigoare.

***

ACTIV DESIGN srl
Nãvodari – 905700, jud. Constanta
Str. Culturii nr.9, bl. C3A, ap.9
Tel./fax: 0241 768854
Tel.: 0723 805327 / 0723 549919
office.activdesign@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian