Daiwa: provocare, originalitate si inovatie

feb. 22, 2020 Sponsori

Daiwa: provocare, originalitate si inovatie

Noua siglă Daiwa „D-VEC” a fost realizată cu conceptul „Innovative Vectors”, cu vectorizarea literei D, reprezentând „Provocare”, „Originalitate” și „Inovație”.

Misiunea Daiwa este de a răspândi bucuria pescuitului în întreaga lume cu cele 3 directive. Proiectat cu o grafică liniară și regulată, „VECTOR DAIWA” reprezintă, de asemenea, tehnologia japoneză de calitate, precizie și avansată a tehnologiei ce conduce industria pescuitului global. Misiunea noastră este de a oferi emoție la pescuit tuturor generațiilor următoare.

Acest logo reprezintă spiritul nostruu, pentru un viitor luminos.

De la înființarea ei în 1958,  Daiwa dezvoltă produse pentru a fi primul care răspunde nevoilor pieței în continuă schimbare. N-ar trebui nimeni să fie surprins că Daiwa a fost primul din lume care a creat multe tehnologii inovatoare, cu predilecție la fabricarea mulinetelor. Tehnologia de producere a mulinelor Daiwa este considerată a fi una dintre cele mai bune din lume. Odată cu proiectarea în 1965 a mulinetei cu frână frontală, aceasta a schimbat complet piața, permițând mai mult fir pe tambur și o recuperare mai rapidă. Acest nou concept a șocat lumea.

Nu putem vorbi despre tehnologia Daiwa fără să menționăm utilizarea de materiale noi. Concret, Daiwa s-a concentrat asupra fibrelor de carbon încă din  anul 1979. Daiwa a fost primul producător din lume care a încorporat grafit atât în carcasa cât și la rotorul mulinetelor. Utilizarea fibrelor de carbon cu densitate mare pentru lansete a lăsat cu siguranță și o impresie îndrăzneață. După nenumărate îmbunătățiri și noi inovații, în 2007, Daiwa a debutat cu noul său material numit Zaion: un nou material de înaltă densitate din fibre de carbon care depășește chiar metalul în unele aspecte. În 2010, Daiwa a dezvoltat „Z-SVF”, o fibră de carbon de înaltă densitate, cu o conținut minim de rășină, reușind unele dintre cele mai ușoare lansete de pe piață. Tehnologia utilizată pentru prelucrarea fibrelor de carbon Daiwa, a fost de neegalat în industrie încă de la înființare.

În 2010, Daiwa a încorporat cele mai avansate tehnologii „inginerie spațială” din lume pentru mulinete. Această tehnologie care schimbă jocul se numește „MAGSEALED”. O funcție rezistentă la apă și praf, care menține mulineta ca nouă și o face să se rotească mai rapid prin utilizarea de MAGOIL. A fost creată o nouă eră a mulinetelor care ameliorează eforturile de întreținere.

Daiwa, mereu în evoluție
Toate tehnologiile Daiwa moștenesc pasiunea companiei pentru avansarea tehnologică. Pasiunea de a oferi surpriza și plăcerea tuturor celor care pescuiesc este ceea ce menține tehnologia Daiwa în evoluție acum și în viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian