Garmin: produsele, compania, cultura… viitorul

feb. 17, 2020 Sponsori

Garmin: produsele, compania, cultura… viitorul

Garmin®: patru cuvinte simple care ne descriu: produsele, compania, cultura…viitorul. În calitatea noastră de furnizori de produse pentru navigare la nivel global, ne angajăm să realizăm produse top pentru domenii diferite: automobile, aviaţie, marină, activități de aer liber şi sporturi ce sunt o parte esenţială a vieţii clienţilor noştri.

Modelul nostru de afaceri cu „integrare verticală” menţine toate procesele de design, producţie, marketing oferindu-ne mai mult control asupra planificărilor, calităţii şi a serviciilor. Produsele noastre uşor de utilizat nu sunt căutate doar pentru designul lor irezistibil, calitatea superioară şi cel mai bun raport preţ-calitate, ci au, de asemenea, funcţii inovatoare care îmbunătăţesc vieţile clienţilor noştri.

Musiunea Garmin® : Să fim o companie durabilă prin conceperea produselor top pentru domenii cum ar fi automobile, aviaţie, marină, aer liber şi sporturi care alcătuiesc o parte esenţială a vieţilor clienţilor noştri.

Începând din data de 4 februarie 2020 Garmin® este sponsor pentru turneul Bassmaster, semnând un acord de trei ani, începând cu primul eveniment Bassmaster Elite Series pe râul St. Johns din Palatka, Fla., 6-9 februarie 2020.

„Garmin este mândru că este un susținător al turneului de B.A.S.S. reușind să ne consolidăm în continuare relația cu acest brand iconic de pescuit ”, a declarat Dave Dunn, directorul de vânzări marine al Garmin. „Suntem profund angajați în industria pescuitului de apă dulce, iar  turneele Bassmaster sunt un loc minunat pentru a prezenta produsele și tehnologiile noastre premiate, către pescarii de toate vârstele și nivelurile de abilități.”

Garmin va fi sponsor pentru Bassmaster Elite Series, Basspro.com Bassmaster Opens Series, Carhartt Bassmaster College Series prezentat de Bass Pro Shops, Mossy Oak Fishing Bassmaster High School Series prezentat de Academy Sports + Outdoors, Bassmaster Team Championship și iarba- rădăcini TNT Fireworks BASS Turnee regionale și campionate naționale. În calitate de sponsor, Garmin va avea ocazia să se angajeze cu fani avizi în cadrul Expoziției Bassmaster Outdoors la evenimentele Elite și să cântărească în direct pentru alte turnee de serie de trasee.

Relația dintre Garmin și B.A.S.S. este deja puternică, 18 membri ai echipei profesioniste Garmin concurează pe seria Elite Bassmaster 2020, începând cu pescarii veterani – Todd Auten și Clark Wendlandt până la noul venit – Bryan Schmitt.

B.A.S.S. este autoritatea mondială în domeniul pescuitului de bass și deținător al culturii acestui sport, furnizând informații de ultimă oră despre pescuitul de bass, oricând, oriunde și oricum fanilor pescuitului de bass ce vor să o folosească. Cu sediul central în Birmingham, platforma media a organizației include 515.000 membri, include reviste de  profil (Bassmaster și BASS Times), site-ul web (Bassmaster.com), emisiune de televiziune (The Bassmasters pe ESPN2 și The Pursuit Channel), emisiune radio (Bassmaster Radio), programe și evenimente de socializare. De mai bine de 50 de ani, B.A.S.S. a fost dedicat accesului, conservării și pescuitului pentru tineret.

Garmin a fost numit recent producător al anului pentru al cincilea an consecutiv de către Asociația Națională de Electronică Marină (NMEA), o onoare acordată celei mai recunoscute companii de electronice marine pentru sprijinirea produselor din domeniu. Portofoliul Garmin include unele dintre cele mai sofisticate chartplotters și afișaje multifuncționale cu ecran tactil, tehnologie sonar, radar de înaltă definiție, pilote automate, cartografiere de înaltă rezoluție, instrumente de navigare, audio, divertisment și alte produse și servicii cunoscute pentru inovație, fiabilitate și ușurință în utilizare. Alte mărci marine Garmin includ Navionics®, Fusion® și EmpirBus ™.

 

ro_RORomanian