Garmin, sponsor la #DDPC 2021

oct. 6, 2021 Sponsori
Garmin sustine concursul DDPC - Cupa Ligii 2021 cu produse premium deidicate special pescarilor. Iata componenta premiului al doilea.

Garmin sustine concursul DDPC – Cupa Ligii 2021 cu produse premium, dedicate special pescarilor.

Iata componenta premiului al doilea, in valoare de aproximativ 8.000 euro – Motor Garmin Force™️ trolling + Sonar Echomap UHD 92SV + Panoptix Live Scope System + 2 x Garmin Instinct

Motorul Garmin Force™️ trolling.

Este cel mai puternic, cel mai eficient motor de trolling disponibil și în același timp foarte silențios. Conexiunea wireless cu generatorul de hărți oferă navigație, autopilot și ancorare. Folosește ancorarea precisă pentru a menține barca în aceeași locație în timp ce pescuiești. Cu CHIRP încorporat și sonda Ultra HD, redă imagini excepțional de clare fără a fi bruiat de zgomotul imperceptibil al motorului. Motorul funcționează la 24 V și consumă mai puțin decât orice competitor pentru ca tu să pescuiești mai mult timp. Pedala wireless oferă control instant, iar telecomanda îți permite să navighezi prin simple gesturi de ”point-and-go”.

• CEL MAI PUTERNIC – O putere mai mare decât cel mai apropiat competitor. Chiar și la 24 V, în comparație cu unele modele ale competitorilor de 36 V. Găsești peștii și îi urmărești chiar și în cele mai dificile condiții

• CEL MAI EFICIENT – Extrem de silențios și eficient, funcționează la 24 V pentru a vă ține pe apă mai mult timp

• SONAR INCORPORAT – Sondă integrată cu CHIRP și Ultra High Definition, cu scanare ClearVü și SideVü și interferențe sonore imperceptibile

• CONEXIUNE WIRELESS – Conexiunea wireless cu generatorul de hărți oferă navigație, autopilot și ancorare

•ANCHOR LOCK – Folosește ancorarea precisă pentru a menține barca în aceeași locație în timp ce pescuiești prin intermediul senzorilor incorporați și a GPS-ului

• PEDALĂ DE PICIOR – Pedala wireless oferă control instantaneu; se simte și se controlează ca o pedală cu cablu; încărcarea pedalei se poate face prin cablu sau wireless

• TELECOMANDĂ – Telecomanda portabilă inclusă, cu afișaj transreflexiv color, oferă un control total al motorului trolling și îți permite să navighezi prin simple gesturi de ”point-and-go” – plutește

•REZISTENȚĂ – Design robust construit pentru calitate și încredere; garanție limitată pe viață pentru ax

• SILENȚIOS – Manevrare și operare generală foarte silențioase

• GESTIUNEA CABLURILOR – Sistemul de gestionare a cablurilor protejează cablurile accesoriilor suplimentare, inclusiv pentru sonarele Panoptix ™️ și Panoptix LiveScope ™️

Produse Compatibile:
– Seria GPSMAP 8400
– Seria GPSMAP 7400 *
– Seria GPSMAP 10×2 și 12×2 *
– Seria Touch GPSMAP 7×2, 9×2 și 12×2 *
– Seria ECHOMAP Ultra
– Seria ECHOMAP Plus *

* Suport parțial al sonarului ce include high-wide CHIRP, ClearVü (800 kHz) și SideVü (455 kHz)

Sonarul Echomap UHD 92SV

Chartplotterul cu ecran tactil de 9” lizibil în lumina soarelui, dispune de un suport de tip Bail cu deblocare rapidă şi sonda cu scanare de definiţie ultra-înaltă şi tradiţionalul CHIRP.
Vedeţi ce se află sub ambarcaţiunea dvs. şi în jurul acesteia în detalii incredibile, cu traductor opţional
Navigaţi pe orice tip de apă cu grafice şi hărţi opţionale
Partajaţi date cu alte dispozitive din reţeaua dvs. (numai modelele de 7” şi 9”)
Gestionaţi experienţele dvs. maritime de aproape oriunde
Controlaţi cel mai puternic motor electric de trolling disponibil
Creaţi propriile hărţi din mers şi personalizaţi-le pentru a se adapta nevoilor dvs.

ASISTENŢĂ PENTRU SONAR
Acest chartplotter acceptă o varietate de traductoare Garmin (comercializate separat), inclusiv sistemul cu scanare Panoptix LiveScope™️, care vă permite să vedeţi ce se află în jurul ambarcaţiunii dvs. în timp real.

PACHET DE TRADUCTOARE OPŢIONALE
Selectaţi pachetul de traductoare pentru a adăuga un traductor GT54 pentru sonarele cu scanare de definiţie ultra-înaltă ClearVü şi SideVü, care vă arată imagini foarte clare sub ambarcaţiunea dvs. şi în jurul acesteia. În plus, primiţi sonarul tradiţional Garmin CHIRP cu bandă largă pentru o separare remarcabilă a ţintei.

GRAFICE ŞI HĂRŢI OPŢIONALE
Experimentaţi o acoperire şi detalii fără egal cu asistenţă pentru hărţile opţionale ale zonelor de coastă BlueChart®️ g3 Vision, care dispun de conţinut integrat Garmin şi Navionics®️

QUICKDRAW CONTOURS
Creaţi hărţi personalizate de pescuit pe ecran cu contururi de 1’. Păstraţi datele pentru dvs. sau partajaţi-le cu comunitatea QuickDraw™️ pe Garmin Connect™️.

POSIBILITATE DE CONECTARE LA REŢEA
Dacă aveţi mai multe dispozitive ECHOMAP UHD sau ECHOMAP compatibile pe ambarcaţiunea dvs., puteţi să partajaţi informaţii — cum ar fi cele referitoare la sonar, date despre utilizator şi hărţi — între acestea (numai pentru modelele de 7” şi 9”).

REŢELELE NMEA 2000®️ ŞI NMEA 0183
Conectaţi-vă la sisteme de pilot automat, comutare digitală, meteo, sistemul audio FUSION-Link™️, conţinut media, VHF, AIS şi multe altele de pe un singur ecran.

APLICAŢIA ACTIVECAPTAIN®️
Conectivitatea Wi-Fi®️ integrată se asociază cu aplicaţia mobilă universală şi gratuită pentru acces la funcţia OneChart™️, notificări inteligente, actualizări software, date din comunitatea Garmin QuickDraw şi multe altele.

COMPATIBILITATE CU MOTORUL TROLLING – FORCE™️
Preluaţi controlul celui mai puternic şi eficient motor de trolling disponibil, direcţionaţi-l spre puncte de trecere, monitorizaţi traseele şi multe altele de pe ecranul chartplotterului.

Dimensiuni : 28,2 x 16,4 x 6,0 cm
Afișaj 19,9 x 11,3 cm; diagonală 22.9 cm (9.0″)
Rezoluție 400 x 800 pixeli
Afişaj WVGA
Greutate 1,0 kg
Rezistență la apă IPX7
Consum 18 W
Antena Internă sau externă NMEA 2000
Montaje Colier sau încastrare
Receiver 5 Hz

Putere de transmisie 500 W (RMS) / 4.000 W (de la vârf la vârf)
Hărţi şi Memorie
Hartă preîncărcată Harta de bază a lumii
Acceptă carduri 1 card microSD™️; dimensiune maximă card de 32 GB
Puncte de trecere 5
Jurnal traseu 50.000 de puncte; 50 de trasee salvate
Rute 100

Caracteristici sonar
Compatibile cu alte dispozitive GARMIN
SUPPORTS AIS (TRACKS TARGET SHIPS POSITION)
SUPPORTS DSC (DISPLAYS POSITION DATA FROM DSC-CAPABLE VHF RADIO)
GCV™️ BLACK BOX SONAR SUPPORT
Compatibil cu aplicația ACTIVECAPTAIN

SAILING FEATURES
Funcţii şi Specificaţii Sonar
Sondă cu frecvență dublă (50/200 KHZ)
Semnal (77/200 KHZ) cu fascicul dublu
Tehnologie CHIRP SONAR
CLEARVÜ cu CHIRP (încorporat)
SIDEVÜ cu CHIRP (încorporat)

ADÂNCIME MAXIMĂ
700 metri @ 77 kHz, apă dulce
335 metri @ 77 kHz, apă sărată

(capacitatea adâncimii depinde de tipul fundului apei şi de alte condiţii ale apei)

Blocarea ecranului până la adâncimea maximă (arată imaginile de la fundul apei în sus)
Grafic și jurnal cu temperatura apei
Înregistrare SONAR

Conexiuni
NMEA 2000®️ compatibil
Nr.pini sondă 12
NMEA 0183 inputs 1
NMEA 0183 outputs 1
Fără mufe video
Conexiune wireless

Panoptix Live Scope System

Vedeți imagini foarte detaliate, ușor de interpretat, ale imaginilor scanate, structuri, pești care înoată sub și în jurul barcii tale în timp real, chiar și atunci când barca ta este staționară.
Reglați cu ușurință sonda pentru a se potrivi cu tehnicile de pescuit; mergeți înainte pentru a vedea în jurul barcii dvs. sau îndreptați în jos pentru a vedea direct sub barca dvs.
Vedeți imagini de sonar cu scanare incredibil de clare în timp real până la 200 de grade în sus și în depărtare
Sistemul de referință pentru poziționarea atitudinii (AHRS) stabilizează vederea sonoră pe ecranul chartplotter, chiar și în condiții dificile
Plug-and-play Conectorul de rețea Garmin Marine simplifică instalarea și integrarea perfectă cu graficul compatibil Garmin
În mod clar, aceasta este cea mai uimitoare tehnologie sonoră vreodată. Nu ai mai pescuit niciodată așa. Panoptix LiveScope este sonar de scanare în timp real, în timp real. Puteți vedea cu ușurință imagini ușor de interpretat pentru scanarea viu a peștilor în apropierea unei structuri clar definite. Puteți chiar să vă vedeți momeala pe măsură ce o regăsiți. Și barca nu trebuie să se miște. Aceste imagini sunt atât de clare și precise încât cu puțină practică s-ar putea să distingi între specii de pești!

Două moduri într-un traductor
Aveți ambele moduri LiveScope ™️ Down și LiveScope ™️ Forward într-un singur traductor. Este ușor să reglați modul traductorului pentru a se potrivi cu tehnicile de pescuit; utilizați LiveScope Forward pentru a vedea imagini remarcabil de clare de structură și pești de înot în jurul barcii dvs. și utilizați LiveScope Down pentru a vedea direct sub barca dumneavoastră. Vizualizarea este actualizată în mod automat pe graficul compatibil Garmin. Stabilizarea AHRS menține vizualizarea soneră constant, chiar și în condiții dure.

Panoptix LiveScope Down
Modul LiveScope Down vă permite să vedeți în direct, ușor de interpretat imaginile scanate a structurii și a peștilor în detalii incredibile sub barca dvs. – până la 200m – chiar dacă barca este staționară.

Modul LiveScope Forward este un instrument excelent pentru cercetarea și pescuitul înainte de distribuție. Vizionați imagini live, foarte detaliate și ușor de interpretat, cu imagini sonar scanate de structură și pești care se înotăresc în jurul barcii dvs. – până la 200 m – chiar dacă barca este staționară.

Sistemul sonor de scanare Panoptix LiveScope include o cutie neagră compactă GLS 10 cu transductor LVS32 și un conector Garmin Marine Network plug-and-play simplu, care facilitează instalarea și integrarea perfectă cu graficul compatibil Garmin. Utilizați traductorul ca sursă tradițională suplimentară și sonda ClearVü pentru a vedea o reprezentare istorică a structurii și a peștilor sub barca dumneavoastră.

 

Ceas Garmin Instinct

Realizat la standardul militar S.U.A. 810G pentru rezistenţă termică, la şocuri şi la apă (rezistă la apă la 100 metri)
Compatibilitatea cu busola încorporată cu 3 axe şi altimetrul barometric plus sistemele multiple globale de navigare prin satelit (GPS, GLONASS şi Galileo) vă ajută să monitorizaţi medii mai dificile decât prin utilizarea exclusivă a GPS-ului. Monitorizaţi-vă pulsul, activitatea şi nivelul de stres, antrenaţi-vă cu profiluri de activitate preîncărcate. Rămâneţi conectaţi cu notificări inteligente şi încărcări automate de date în comunitatea online de fitness Garmin Connect™️. Utilizaţi funcţia TracBack®️ pentru a naviga pe aceeaşi rută înapoi la punctul de pornire; utilizaţi site-ul web şi aplicaţia Garmin Explore™️ ca să vă planificaţi călătoriile în avans. Durata de viaţă a bateriei: până la 14 zile în modul de ceas inteligent, până la 16 ore în modul GPS şi până la 40 ore în modul de economisire a bateriei UltraTrac™️ (în funcţie de setări)

GPS-ul pe care puteţi conta
Capabilitatea reţelelor de sateliţi GPS, GLONASS şi Galileo monitorizează medii mai dificile decât prin utilizarea exclusivă a GPS-ului. Busola încorporată cu 3 axe şi altimetrul barometric vă ajută să ştiţi unde vă aflaţi. Utilizând funcţia TracBack puteți amerge pe aceeaşi rută înapoi, către punctul de pornire.

Monitorizare şi antrenament
Ceasul Instinct cu GPS vă monitorizează pulsul, activitatea şi stresul pe parcursul zilei, astfel încât să ştiţi cât de multe aţi realizat — şi cât efort aţi depus pentru a le realiza. Când sunteţi pregătiţi să vă antrenaţi, vă punem la dispoziţie profiluri de activitate preîncărcate pentru alergare, ciclism, înot şi multe altele.

Rămâneţi conectaţi
Notificările inteligente vă permit să vă lăsaţi telefonul în buzunar. Asociaţi-vă telefonul cu Instinct şi cu comunitatea noastră online de fitness Garmin Connect pentru actualizări automate, monitorizare în timp real şi funcţia GroupTrack. Sau, asociaţi cu site-ul web Garmin Explore şi aplicaţie pentru a planifica aventurile înainte de a pleca.

Caracteristici :
– Material lentilă: sticlă ranforsată chimic
– Material cadru: Polimer ranforsat cu fibre
– Material capac: Polimer ranforsat cu fibre
– Compatibil cu brăţara pentru ceas Quickfit (22 mm)
– Dimensiune fizică : 45 x 45 x 15,3 mm
– Dimensiune afişaj: design personalizat, cu două geamuri; 23 x 23 mm
– Rezoluţie afişaj: 128 x 128 pixeli
– Tip afişaj: monocrom, vizibil în lumina soarelui, memory-in-pixel (MIP) transreflectiv
– Greutate: 52 g
– Durata de viaţă a bateriei – mod ceas inteligent: până la 14 zile
– Mod GPS : Până la 16 ore
– Mod UltraTrac™️: până la 40 ore
– Rezistenţă la apă 10 ATM
– Memorie integrată: 16 MB

Funcții:
– Funcţii ceas
– Sincronizare oră GPS
– Oră de vară automată
– Ceas deşteptător
– Temporizator
– Cronometru
– Ore răsărit/apus

Funcții inteligente:
– Conectivitate Bluetooth®️, ANT+®️
– Notificări inteligente
– Răspuns prin mesaj text/respingere apel telefonic prin mesaj text (doar Android™️)
– Calendar
– Vreme
– Comenzi pentru muzică
– Localizare telefon
– Căutare ceas
– Telecomandă VIRB®️
– Compatibilitate cu smartphone iPhone®️, Android™️
– Compatibil cu Garmin Connect™️ mobile

Senzori:
– GPS activat
– GLONASS
– Galileo
– Monitor cardiac la încheietura mâinii Garmin Elevate™️
– Altimetru barometric
– Busolă electronică
– Accelerometru (calculează distanţa pentru exerciţiile la interior, fără a fi nevoie de un senzor de picior)
– Termometru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

English EN Română RO Svenska SV