Holbina Trei Bibani sustine DDPC!

feb. 26, 2020 Sponsori

Holbina Trei Bibani sustine DDPC!

E dificil sa exprimi in cuvinte sentimentul pe care il ai cand ajungi prima oara la Holbina Trei Bibani. Contrastul dintre salbaticia pura si resortul luxos este cu adevarat coplesitor.

De la Dunavat, drumul pana la Holbina Trei Bibani dureaza 45 de minute, strabate numeroase canale bogate in flora si fauna si poate fi considerat o expeditie in sine. Astfel, cand veti ajunge aici, veti fi deja relaxat, stiind ca ati lasat in urma agitatia orasului.Iar acesta este doar inceputul.
Imagineaza-ti ca tot ce auzi este vantul, care adie usor, leganand usor salciile si odata cu ele, barca in care te afli. Esti doar tu si cea mai mare captura a ta de pana acum. Alaturi de tine, in aceasta batalie, este doar echipamentul tau de pescuit cel mai bun. A costat o mica avere, dar a meritat. Momentul acesta este de nepretuit. Nu iti inchipui. Este adevarat, chiar se intampla. Va fi o poveste excelenta intr-o buna zi. O poveste adevarata cu stiuci de peste 1 metru.

O zi de pescuit incepe intordeauna dimineata, inainte de rasarit, iar pescuitul de rapitori mari este un sport solicitant, de anduranta. Asadar, odihna este foarte importanta. Chiar daca un pescar adevarat nu are nevoie de mult confort, ne-am asigurat ca nu va va lipsi nimic. La Holbina, contrastul dintre salbaticie si lux este depasit doar de cel dintre albul curat al asternuturilor si mobila de lemn masiv din camera. Si daca simtiti nevoia unei pauze de la lupta cu monstrii din adancuri, puteti oricand sa urmariti emisiunile preferate de pescuit, pe Smart TV ul cu satelit din camera.

Se spune ca un pescar adevarat mananca intotdeauna pestele capturat. La Holbina, promovam pescuitul “catch and release”, sustinem ecosistemul delicat din helestee procurand peste proaspat de la pescari localnici si cultivam toate legumele in baza noastra. Cu ingrediente atat de proapspete si cu experienta de peste 30 de ani a bucatarului nostru, preparatele servite la Holbina sunt intotdeauna cele mai bune din Delta iar vinurile noastre asteapta de ani buni un motiv de sarbatoare. Iar la Holbina sunt mereu motive de sarbatoare.
www.holbina.ro
www.facebook.com/holbinatreibibani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian