Leech si Gator… pentru obsedatii de pescuit

feb. 20, 2020 Sponsori

Leech si Gator… pentru obsedatii de pescuit

Cand nu poti dormi toata noaptea pentru ca ai in gand numai cum ai putea sa imbunatatesti evolutia noii gume pe care doar ce ai modelat-o cu o seara inainte, insemna ca nu esti un pescar de stiuca, esti obsedat de ea.

DA, asta este… pura obsesie, iar noi, cei din echipa LEECH, sustinem cu mandrie ca suntem obsedati de pescuit! Toate produsele noastre pleaca de la problemele cu care ne confruntam in fiecare zi petrecuta pe apa.

Asa s-a nascut si lentila Dusk de la ochelarii Leech. Plecand cu barca intr-o dimineata pe crepuscul, ne-am dat seama ca nu exista pe piata o lentila polarizata pe care sa o poti folosi in lumina foarte slaba.

Gator Gum la fel, multe nopti nedormite si teste ca sa realizam cel mai bine echilibrat swimbait de pe piata, naluca ce ne-a adus trofee de stiuca din Delta Dunarii pana in Marea Baltica.

Stam pe apa, pescuim, testam, iar pescuim, visam… si asa am ajuns sa dezvoltam Leech Adventures, unde poti sa ne insotesti in aventurile din Marea Baltica. De la pescari obsedati pentru pescari obsedati de stiuci capitale.

In spatele fiecarui produs de la Leech se ascunde o poveste cu stiuci 10+. Dreams do come true!

Webstore: leechstore.com

Produsele pot fi comandate in Romania din magazinul Fishing Mall, unic distribuitor al brandurilor Leech si Gator in tara noastra – produse Leech

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian