Ospat culinar oferit de Kosarom la #DDPC

oct. 13, 2021 Sponsori

Kosarom, unul dintre marii producători din industria cărnii din România împlinește 30 de ani de activitate, timp în care numele său a devenit sinonim cu excelența calității.

KOSAROM

Una din primele firme privatizate din industria alimentară din România, Kosarom este astăzi lider regional în rândul societăţilor producătoare de carne şi preparate din carne cu o cota de piață în continuă ascensiune.

Suntem o companie care are deja rădăcini adânci, ancorată în tradiția românească dar receptivă la toate standardele tehnologice de la nivelul Uniunii Europene si nu numai. Anul acesta sau al 30-lea An, nu este doar anul în care schimbam prefixul, este anul care evidențiază cel mai bine munca unor generații întregi de oameni ce au facut din Kosarom un producator de încredere, un brand care comunică transparent și sincer cu partenerii săi, este un brand ce pune pe masa consumatorilor gustul adevarat de carne proaspată și bună.

Produsele companiei sunt comercializate atât în țară  prin rețeaua de magazine proprii (27 locatii) sau magazine partenere cât și in toata Comunitatea Europeana si export.

***

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

English EN Română RO Svenska SV