Relax Lures este Event sponsor pentru DDPC!

feb. 20, 2020 Sponsori

Relax Lures este Event sponsor pentru DDPC!

Compania Relax Lures a fost infiintata la sfarșitul anului 1992 de Witold Kowalczyk in Bielawa, Polonia. Witold, pescar sportiv din generatie in generatie, s-a nascut in Polonia si s-a mutat in SUA la sfarsitul anilor ’70.

In fiecare an, Witold vizita Polonia si aducea naluci plastice americane pentru partidele de pescuit. In timp, Witold a observat ca nu toate formele, culorile și acțiunea acestor naluci soft erau eficiente pe lacurile si raurile poloneze sau europene. Astfel a decis sa creeze naluci și culori originale pentru piata europeana, folosind tehnologia de producție si cunostintele asimilate in SUA. De la inceputul anilor ’90, compania Relax produce unele dintre cele mai bune naluci soft in mii de combinatii de culori.

 

Ideile creative ale Witold Kowalczyk au ajutat la revoluționarea pietei europene a pescuitului. La sfarsitul anilor 1990, el a creat Kopyto, care si la ora actuala este una dintre cele mai eficiente și copiate naluci moi din lume. Nalucile Relax sunt fabricate in S.U.A. și distribuite in intreaga lume prin biroul din Polonia, iar in Romania prin Relax Spinning Expert.

Relax Lures oferă în prezent peste 25 de modele in diferite forme, dimensiuni si cel mai mare sortiment de culori din lume.

Peste 100.000.000 de Kopyto vandute all time!

„De cand tatal meu a conceput aceasta naluca, pot spune ca s-au vandut in toata lumea pana in ziua de azi peste 100 de milioane de naluci Kopyto, in marimi si culori diferite. Kopyto este o naluca eficienta, usor de pescuit,create pentru toti pescarii, indiferent de experiența”. Danny Kowalczyk

Citeste interviul complet aici:

http://www.rapitorimania.ro/articole/international/over-100000000-kopyto-lures-sold-interview-danny-kowalczyk-relax-producer-13527

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian