RTB Refuse To Blank sprijina DDPC 2020

mart. 1, 2020 Sponsori

RTB Refuse To Blank sprijina DDPC 2020

RTB Refuse To Blank este un brand autohton in care au fost implicati pescari de rapitori cu experienta, dar si oameni implicati in distributia de articole de pescuit.

Proiectul a plecat de la ideea ca piata nationala s-a maturizat, devenind foarte selectiva, reactionand la calitate si fiind din ce in ce mai sceptica la reclama fara fond. Produsele marcilor care alta data provocau fiori pescarilor doar cand li se pronunta numele au ajuns sa fie intoarse pe toate partile in recenzii si opinii impartasite pe mediile de socializare sau reviste online.

Raspunsul natural a fost sa incercam sa adaptam o gama complet noua de produse cerintelor pescarilor, nu invers, asa cum se intampla de obicei. Am fost atenti la sugestiile celor din jurul nostru, am adaugat experienta noastra in vanzari si am incercat sa cautam cei mai buni producatori in domeniu pentru a obtine un pret final optim raportat la calitatea livrata.

Gama de produse cuprinde momentan lansete, fire si accesorii.

 

Intre lansete gasim un model dedicat pescuitului la salau (Fortezza), doua modele pentru Light si Ultra Light (Piacere si Light GamerXF) si un all round (Zephyr).


Firele se impart intre cele doua modele de textile PE (Crossfire X8 si Torque X8), un mono subtire (ADV Light Game) si un fluorocarbon (FC Shockleader).

Accesoriile vor include de la agrafe rapide tip Duo Lock, strune, huse de lansete tip rod socks, lipgrip samd.

Oferta de produse va continua sa creasca, viziunea noastra ramanand aceeasi: calitate oferita la un pret extrem de competitiv.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian