THE ONE BOAT NETWORK – Minn Kota & Humminbird

ian. 30, 2020 Sponsori

THE ONE BOAT NETWORK – Minn Kota & Humminbird

Atunci cand inginerii de la Minn Kota® si Humminbird® fac echipa, imaginatia nu mai are limite.

THE ONE-BOAT NETWORK™

Impartasim pasiunea pentru pescuit si ne angajam 100% in a-ti oferi toate instrumentele necesare pentru a te lasa sa te bucuri si sa maximizezi timpul pe apa. De aceasta am conceput „One-Boat Network”, un angajament in a face cele mai avansate instrumente pentru pescuit chiar mai bune decat erau. Astfel le-am facut sa lucreze impreuna intr-un mod atat de simplu incat sa ai totul la atingerea unor butoane pe care chiar si cei mai neexperimentati pescari sa le poata folosi.

Cautam constant sa simplificam aceasta comunicare intre echipamente, dezvoltand constant noi caracteristici pentru pescari de pretutindeni.

Minn Kota

Construim cele mai rezistente, cele mai inovative motoare electrice pentru pescuit, cele mai rapide, silentioase si cele mai de profunzime ancore de apa mica (Minn Kota Talon) si cele mai avansate incarcatoare de baterii dedicate atat pentru pescarii amatori cat si profesionisti. Indiferent ce urmeaza trebuie doar sa sti ca singurul nostru obiectiv este de a te tine cat mai mult pe apa, pe pesti, in sufletul actiunii, la pescuit. Tine minte doar atat! MINN KOTA.

Humminbird

Daca te intereseaza pescuitul, esti unde trebuie. Humminbird nu este doar sonarul preferat al Americii, este chiar inovatorul de frunte in acest domeniu. Suntem mandrii pentru faptul ca am putut aduce pescarilor inovatii precum MEGA Imaging, Side Imaging Sonar, Down Imaging Sonar, CHIRP Digital Sonar si capabilitati de navigare prin GPS. In momentul de fata ne putem mandri cu cele mai clare si precise imagini disponibile pe un sonar comercial destinat pescarilor.
In completarea tehnologiilor care au devenit deja clasice si copiate de catre restul producatorilor de sonare, incepand cu 2020 restabilim un nou standard in tehnologie 360 Imaging si anume 360 Mega Imaging.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ro_RORomanian
en_USEnglish ro_RORomanian