De ce sa participi la DDPC 2023

Iata cateva motive care speram sa te convinga sa te inregistrezi la concurs...

CELE MAI MARI PREMII

Super premii! Barci, motoare, echipamente pescuit, gadgeturi.

Citește mai mult

CELE MAI BUNE SERVICII

Egreta by Hoxton, Uzlina, va fi gazda acestui eveniment, pe toata durata competitiei.

Citește mai mult

4 SPECII DE PESTI

Vor puncta patru specii reprezentative de rapitori: stiuca, salaul, avatul si bibanul

Citește mai mult

DANUBE DELTA PREDATOR CHALLENGE

 

Dragi prieteni,

Din motive independente de voința noastră ne vedem nevoiți să amânăm pentru toamnă ediția a 4-a a Predator Challange. Ne dorim să organizăm cea mai importantă competiție de pescuit la răpitori din România și de aceea vrem să devenim mai buni de la o ediție la alta.

Concurenții care s-au înscris și au plătit taxa pot opta pentru returnarea acesteia. În acest sens vă rugăm să scrieți la info@predatorchallenge.ro. Toți cei înscriși vor rămâne pe lista de participanți pentru evenimentul care va avea loc în septembrie-octombrie.

Dupa succesul total din 2020, 2021 si 2022, Danube Delta Predator Challenge continua si anul acesta cu si mai multa ambitie, surprize si provocari. 100 de echipe de pescari se vor putea intrece in luna iunie, in Delta Dunarii, in cadrul celei mai mari competitii de pescuit la rapitori din barca organizata in Romania. Participantii vor beneficia de serviciile Egreta by Hoxton, Uzlina, gazda acestui eveniment, pe toata durata competitiei. Vor puncta toate cele patru specii reprezentative de rapitori, stiuca, salaul, avatul si bibanul, intr-un sistem simplu si eficient, catch&foto/video&release (prinzi, fotografiezi, filmezi, eliberezi) astfel incat toti pestii prinsi sa se intoarca imediat, teferi si nevatamati, in mediul lor natural. La capitolul premii, acestea constau in barci, motoare termice si electrice, echipamente pescuit, gadgeturi.

 

100

echipe participante

4

specii de pesti

690

Km2 suprafata

3

Super premii

SPONSORII SI PARTENERII NOSTRI

Multe companii au ales sa sustina acest proiect. Le multumim si pe aceasta cale.

height="480">
English EN Română RO Svenska SV