Aplicatia pentru competitii de pescuit la Danube Delta Predator Challenge!

Este vorba despre o aplicatie de telefon prin care pescarii de competitie pot puncta pestii prin simpla fotografiere a acestora pe riglele de masurare. Astfel, in cel mai scurt timp, pestii sunt eliberati imediat in mediul lor natural.

Cum functioneaza?

In prima faza se implementeaza in aplicatie sistemul de punctare folosit de concurenti in functie de competitie, regulament, specii, cm, kg, criterii de departajare, etc.

Danube Delta Predator Challenge

Ca si exemplu, vom lua DDPC 2021. Dupa ce si-a instalat aplicatia, fiecare echipa primeste un “user name” si o parola pe care le introduc in sectiunea competitiei pentru a se inregistra.

Un alt sistem de arbitraj

La DDPC puncteaza cei mai mari 10 pesti prinsi in cele doua zile/manse, pe sistemul 1cm = 1punct. Pentru fiecare specie prinsa din cele patru care puncteaza in concurs (stiuca, salau, biban, avat) se acorda un bonus de 100 puncte. Bonusurile se activeaza din momentul in care echipa participanta reuseste sa prinda 10 pesti, indiferent de specie.

In timpul competitiei, concurentii aseaza pestii pe riglele de masurare, ii fotografiaza si trimit fotografiile prin aplicatie arbitrului sef/staff-ului de verificare. Dupa validarea fotografiei, clasamentul se poate vedea in timp real in sectiunea “Statistici” a competitiei, atat de concurenti cat si de ceilalti utilizatori ai aplicatiei.

Ca si extra masuri de siguranta, toti concurentii au obligatia sa se filmeze pe toata durata competitiei, sa se fotografieze cu pestii prinsi si punctati si sa aiba dovada video a eliberarii acestora. In plus, fiecare echipa are obligativitatea sa noteze pestii prinsi pe fisa de arbitraj primita de la organizator: specie, cm, ora la care a fost inregistrata captura.

Fotografiile facute prin intermediul aplicatiei se regasesc si in galleria foto a telefonului, imprimate cu data si ora la care s-au realizat. Sistemul aplicatiei are un soft care recunoaste dublarea fotografiilor sau trimiterea aceleiasi fotografii/aceluiasi peste. Pe langa sectiunea de competitii, aplicatia Predator Challenge ofera si alte informatii despre competitii, stiri, calendar evenimente, vreme, filme, produse magazine online, alte notificari.

Aplicatia Predator Challenge poate fi descarcata de aici:***
IOS
https://apps.apple.com/us/app/id1529251124

Android
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rosapp.predator

English EN Română RO Svenska SV