CAZARE 2022

Green Village Resort, Sfantu Gheorghe ****

Descoperă unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, unde Dunărea întâlnește Marea Neagră. Green Village Resort îmbină aventura și natura sălbatică cu relaxare și confort, într-un tărâm unic de vacanță: paradisul Deltei Dunării.

Vacanța ta începe în Murighiol, de unde noi te vom prelua pentru a te conduce la Green Village Resort, Sfântu Gheorghe, cazarea ta din Delta Dunării. Natura te învăluie în timp ce te plimbi de-a lungul canalelor, iar aerul proaspăt îți curăță gândurile, încă de la începutul vacanței, oferindu-ți experiența unică pe care o cauți.

Salut, noi suntem Green Village 4* Resort și iubim Delta Dunării și pe oamenii ei! Pe cei care locuiesc aici, cei care vin să o viziteze și să-i povestească “ce mai întâmplă la oraș”, cei care se bucură de cele câteva ore petrecute la plajă în liniște și, mai ales, pe cei care ne înveselesc sezon de sezon.

Resortul Green Village 4* din Delta Dunării a fost conceput, construit și desenat cu natura în minte. Gama de culori, materialele și arhitectura, toate încearcă să includă acest loc cât mai ușor în peisajul local. Toate clădirile au fațada acoperită cu lemn, acoperișul cu stuf (doar centrul de distracții este acoperit cu țigle tradiționale), mobilier din bambus sau alte materiale naturale și maximum un etaj.

Resortul nostru este împărțit în 3 zone distincte pe care le vom vizita, virtual, în următoarele articole.

Zona Lebăda și Pelicanul

Zona Lebăda și Pelicanul este punctul central al resortului, în care vei găsi facilitățile puse la dispoziția tuturor turiștilor noștri și camere duble sau apartamente cu 2 camere.

Astfel, pentru servirea mesei te vom aștepta în restaurantul Waterlily (mic dejun, prânz și cină) sau la restaurantul Laguna Brasserie (doar pentru un prânz sau o cină cu gust mediteranean).

Pentru un moment de relaxare, răsfăț sau rearanjarea gândurilor poți poposi pentru o vreme în căsuța care adăpostește un salon de masaj și 2 saune uscate. O poți identifica ușor: este o căsută cu acoperiș de stuf și ponton de lemn, situată lângă apă, în fața restaurantului. Iar în apropierea ei am amplasat un ciubăr de care te poți bucura oricând dorești.

Pentru copii am amenajat în zona Lebăda și Pelicanul un spațiu de joacă în grădină, lângă piscină și în Turtle Kids Club, un spațiu de interior. În fiecare vară animatorii noști energici și entuziaști vor găsi noi jocuri și activități recreative pentru copiii care ne vizitează.

Tot pentru micii exploratori și pentru oaspeții noștri de toate vârstele punem la dispoziție centrul de distracție (Entertaiment Center) care include 3 săli de cinema care pot fi folosite și ca săli de conferințe, o gamă variată de jocuri, o masă de biliard și o masă de ping-pong. În sălile de cinema rulează un film în fiecare zi: unul pentru copii și unul pentru toate vârstele (doar în timpul festivalului ANONIMUL rulăm filme de dimineață până seară!).

Piscina, pe care am menționat-o puțin mai sus, este amplasată chiar lângă stuf, sălcii, nuferi și cântecul păsărilor. J

Iar din loc în loc am amenajat pontoane din care poți admira, prinde și elibera peștii care-și duc liniștiți traiul în apele Dunării.

Ce mai poți face în zona Lebăda și Pelicanul? Poți admira cel mai frumos apus din Deltă de pe terasa camerei tale sau îți poți face un selfie în frumoasele noastre bungalow-uri. Aici poți rezerva o cameră dublă sau un apartament cu 2 camere situat într-un bungalow. Camerele situate la mansardă sunt preferatele turiștilor noștri.

O căsuță pe lac, înconjurată de sălcii și arbuști cu flori colorate în care poposesc grauri și mierle. O viluță cu vedere la nuferii înfloriți alintați de razele soarelui. Bungalow-urile și vilele din zona Stârcul Alb pot fi descrise așa.

Pentru dimineți liniștite, petrecute pe terasa camerei tale sau a bungalow-ului rezervat pentru toată familia, urmărind răsăritul sau punând la cale o nouă zi de explorare în Delta Dunării, alege zona Stârcul Alb.

Zona Stârcul Alb

La multă liniște, la camere duble spațioase, fiecare dotată cu o terasă care oferă o vedere spre lacul natural în jurul căruia sunt construite căsuțele, la apartamente cu 2 camere sau la o viluță transformată într-un apartament cu 3 camere.

Zona Stârcul Alb este situată în apropiere de debarcader, la câțiva zeci metri distanță de zona Lebăda Pelicanul unde vei găsi restaurantul, braseria, piscina și zonele de relaxare (viluța cu serviciile SPA și centrul de Entertainment) și de zona Egreta (Adults Only).

Tipuri de camere prezente în zona Stârcul Alb

În această zonă vei găsi o serie de viluțe construite în jurul unui lac natural.

Una dintre aceste viluțe, vila 8, grupează camere duble în care poate fi introdus câte un pat suplimentar. Zona Stârcul Alb este destinată oaspeților de toate vârstele, în timp ce zona Egreta, situată în apropiere, este dedicată adulților, în exclusivitate.

Apartamentele cu 2 camere sunt, de fapt, bungalow-uri poziționate în jurul lacului. Câteva dintre ele au vedere directă la lac. Apartamentele sunt construite pe 2 nivele: la parter este un living spațios și luminos, iar la nivelul superior este un dormitor deschis. Este important de notat aici că bungalow-ul este conceput ca un spațiu fluid și comunicant. Altfel spus, între living și dormitor nu există ușă.

Apartamentul cu 3 camere este plasat în vila 7, vilă care poate fi rezervată doar în  întregime.

Și acest apartament are un living amenajat la parter, dormitoarele fiind amplasate la următorul nivel (dormitoarele fiind separate de living cu uși individuale). Fiecare dormitor are un balcon cu vedere la Dunăre.

Ce poți face în timpul liber în Delta Dunării?

În resortul nostru și în Delta Dunării vei găsi atât de multe lucruri de făcut, încât o vacanță petrecută aici va fi una dintr-un lung șir, de fapt! J

Din momentul în care ajungi în Sfântu Gheorghe tot ce nu începe cu “relaxare” sau „odihnă” poate să mai aștepte. Poți porni în explorarea exoticului sat, care te va primi cu ulițe cu nisip bătătorit, neasfaltate, cu o salbă de căsuțe decorate cu albastrul specific Dobrogei, câteva dintre ele păstrând tradiționalul acoperiș de stuf.

La 15 minute de resortul Green Village 4* te așteaptă marea. Marea noastră la care revenim mereu cu inima deschisă. Iar la încă 15 minute poți asista la întâlnirea Dunării cu Marea Neagră. Credem că este musai ca la prima întâlnire cu Sfântu Gheorghe să mergi spre gura de vărsare. Imaginea este cu adevărat spectaculoasă.

Îți poți continua explorarea pe canalele Dunării, într-o excursie cu barca sau într-un caiac. În orice lună a anului vei veni, Delta are pregătite momente speciale, doar pentru tine.

Rezervă-ți acum vacanța în Deltă, la Green Village 4* Resort!

Mai multe detalii gasiti pe pagina dedicata acestui eveniment.

INFO ȘI REZERVĂRI
EVENIMENTE SI GRUPURI
T: +4 0241.487.090 / 093 – interior 3
M: +4 0731.808.970
E: events@greenvillage.ro
Luni-Vineri: 09:00 – 18:00
English EN Română RO Svenska SV