INSCRIERE ECHIPA

Dragi prieteni,

Din motive independente de voința noastră ne vedem nevoiți să amânăm pentru toamnă ediția a 4-a a Predator Challange. Ne dorim să organizăm cea mai importantă competiție de pescuit la răpitori din România și de aceea vrem să devenim mai buni de la o ediție la alta.

Concurenții care s-au înscris și au plătit taxa pot opta pentru returnarea acesteia. În acest sens vă rugăm să scrieți la info@predatorchallenge.ro. Toți cei înscriși vor rămâne pe lista de participanți pentru evenimentul care va avea loc în septembrie-octombrie.

Ne pare rău și ne dorim să ne revedem cât de curând!

Vom reveni cu informații!

In competitie sunt inscrise echipele de doi pescari care au achitat taxa de participare si au semnat regulamentul primit de la organizator.

Membrii echipei declara pe propria raspundere:

Am luat la cunostinta si sunt de acord cu prevederile Regulamentului de desfasurare al concursului Danube Delta Predator Challenge 2023.

Sunt clinic sănătos, nu sufăr de nicio afectiune care să îmi pericliteze viata si îmi asum întreaga responsabilitate în ceea ce priveste participarea mea la competitia organizata de Liga Romana de Spinning.

Sunt constient că participarea la aceasta competitie implica o serie de riscuri pe care orice participant si le asuma. M-am informat cu privire la toate riscurile concursului si cum acestea pot fi evitate, riscuri pe care mi le asum in totalitate. Organizatorii nu pot fi trasi la raspundere pentru nicio vatamare adusa persoanei mele si pentru nicio paguba adusa proprietatii mele.

Sunt de acord cu folosirea de catre organizatori si partenerii media ai acestora a imaginilor foto și video realizate în timpul competiției

Am inteles si sunt de acord ca in timpul competitiei sa respect legislatia privind navigatia pe apele interioare ale Romaniei in vigoare

Am inteles si sunt de acord ca in timpul competitiei sa respect legislatia in vigoare in ceea ce priveste pescuitul recreativ in ape publice

Data

Semnătură,

Echipele de pescari se vor putea intrece in luna iunie, in Delta Dunarii, in cadrul celei mai mari competitii de pescuit la rapitori din barca organizata in Romania. Participantii vor beneficia de serviciile Egreta by Hoxton și Cormoran

Vor puncta toate cele patru specii reprezentative de rapitori, stiuca, salaul, avatul si bibanul, intr-un sistem simplu si eficient, catch&foto/video&release (prinzi, fotografiezi, filmezi, eliberezi) astfel incat toti pestii prinsi sa se intoarca imediat, teferi si nevatamati, in mediul lor natural.

Toti participantii vor avea o sansa de a castiga, la finalul competitiei, dupa anuntarea ocupantilor podiumului, locurile 1,2,3 si cele mai mari capturi, zeci de premii ce vor fi acordate in sistem tombola prin tragere la sorti.

Taxa de participare este de 1500 lei/echipa

Din punct de vedere media, evenimentul va beneficia de sprijin TV, Radio, televiziuni online, site-uri de specialitate si studiouri live la fata locului.

Perioada:08-10 iunie 2023

Locatie:Delta Dunarii

Organizator:Drill

Media: Digi24, Digi Sport, ProSport, Gandul, Rapitorimania.ro

Sponsori:
Net Bet, Boats Expert
Garmin, Repo, Jackall, Mustad, Live targets,
Activ Design, Berti Lures, Bergenbier, Daiwa,Givadi (Rapture, Airrus, Graff, Momoi, Pokee, RublexBKK), Egreta by hoxton,, HMD Stone Design, Holbina Trei Bibani, HTGPS, Moscot, Tudor Tailor, Bergenbier, Crama Stramutata

 

 

 

 

Maximum echipe admise: 100 

***

In competitie sunt inscrise echipele de doi pescari care au achitat taxa de participare si au semnat regulamentul primit de la organizator.

Echipele ce participa în perioada 16-17 iunie 2023, la etapa 1 a Campionatului Național de Spinning al ALRS beneficiază de o reducere de 500 lei din contravaloarea taxei.

Prin înscrierea și plata taxei ca au luat la cunostiinta si sunt de acord cu prevederile Regulamentului de desfasurare al concursului Danube Delta Predator Challenge 2023.

 

************

  • Plata taxei:
    (termenul limita pentru achitarea taxei: 01 iunie)
  • Cont IBAN CPS DRILL
  • RO96BRMA0750026992900000
  • Menţionaţi: Predator Challenge + numele echipei
English EN Română RO Svenska SV