Jackall sponsor la DDPC 2023

sept. 2, 2022 Sponsori

Începând cu 2021 firma Jackall este mult mai prezentă pe la noi prin Arrow International, unul dintre cei mai mari jucători din piața articolelor de pescuit din România. L-am întrebat pe Radu Boloca, marketing manager Arrow International: “De ce Jackall, de ce TN?”

“De ce colaborarea Arrow International cu Jackall? Este evident că tot mai mulți pescari de la noi au început să acorde o atenție mult mai mare asupra echipamentului utilizat, calitatea fiind un factor determinant în a avea o partidă de pescuit reușită. Iar Jackall era cunoscut ca fiind un brand premium, un producător de echipamente de top cu cerință în creștere și pe piața din România.

De ce Jackall TN? Pentru că este voblerul lipless considerat de majoritatea pescarilor de răpitor ca fiind cel mai bun și mai eficient de pe piață fabricat vreodată. Este voblerul care a inspirat și pe alți producători să dezvolte serii asemănătoare, ca formă și caracteristici tehnice. Detaliile, combinațiile de culori, sistemul de lestare patentat de producătorul japonez sunt cu adevărat de excepție.”

Radu Boloca – marketing manager Arrow International

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

English EN Română RO Svenska SV