Mr. Kopyto Predator Challenge 2020

ORGANIZATOR: Relax Spinning Expert
PARTENERI: Liga Romana de Spinning, Raduta Lake, Rapitorimania.ro
LOCATIE: Lacul Sarulesti
PERIOADA: 9-11 octombrie 2020

I. PROGRAM DE DESFASURARE

Joi 08.10.202
19.00 Sedinta tehnica – Online
Vineri 9.10.2020
07.30 Intrarea pe apa
08.00 Start manşa 1
17.00 Final manşa 1
Sambata 10.10.2020
07.30 Intrarea pe apa
08.00 Start manşa 2
17.00 Final manşa 2
Duminica 11.10.2020
07.30 Intrarea pe apa
08.00 Start manşa 3
15.00 Final manşa 3
17.00 Festivitatea de premiere, interviuri

II. PREMII

Locul 1- 8000 LEI
Locul 2 – 5000 LEI
Locul 3 – 3000 LEI
CMMC – 1000 LEI
Toate premiile in bani sunt impozitate conform legislației in vigoare.
Valoare premiilor este garantata pentru minimum 55 echipe inscrise. Organizatorul isi rezerva dreptul de a reduce cuantumul premiilor in functie de gradul de ocupare al locurilor disponibile.
Asa cum v-am obisnuit la fiecare editie Mr. Kopyto Trophy, in plus, vor mai exista si alte premii surpriza pe care urmeaza sa le anuntam.
Pescuitul (antrenamentul) pe zona de concurs este permis pana pe 08.10.2020, ora 14.00, cu permisiunea administratiei lacului Sarulesti.
Plata antrenamentelor se face direct la administratia lacului.

III. TAXA DE PARTICIPARE SI PLATA

Valoarea taxei de participare pentru concursul din Octombrie este: 1350 lei/ echipa.
In taxa de participare sunt incluse:
1.Pescuitul din cele 3 zile de concurs (Vineri,Sambata, Duminica)
2.Masa vineri seara.
3.Masa sambata seara.
4.Bautura, apa, cafea.
Plata taxei se face doar prin virament bancar:
Titular de cont: Relax Spinning Expert SRL
Numarul contului: RO07UGBI0000142006900RON
Banca : GARANTIBANK-Suc Berceni
Menţionaţi: Mr. Kopyto Trophy + numele echipei
Numarul maxim al echipelor participante este de 65, plus 5 echipe invitate.
Ne rezervam dreptul de a refuza echipele care pot afecta buna desfășurare a competiției.

A: REGULI GENERALE

IMPORTANT: Concursul se desfasoara pe toata suprafata lacului Sarulesti de la Sandulita pana la barajul Gurbanesti timp de 3 zile (3 manse).
1. Echipele pot fi formate din doi adulti sau un adult si un minor. In cazul minorului trebuie prezentata o declaratie de consimtamant a parintelui sau tutorelui legal. Conducatorul ambarcatiunii este responsabil pentru orice incident intamplat in barca. Barca poate fi echipata cu motor electric si/sau motor termic (putere nelimitata).
2. In timpul deplasarii cu motorul termic concurentii SUNT OBLIGATI sa poarte vestele de salvare, nerespectarea acestui amendament exonereaza organizatorul de plata eventualelor daune aparute din acest motiv.
3. Este permisa iesirea la mal numai in caz de urgenta. Nu este permis pescuitul de pe mal. In caz de forta majora, echipele pot sa concureze in formula incompleta, conditiile de punctare ramanand neschimbate – numar de pesti, durata mansei… etc.
4. Este permisa folosirea tuturor nalucilor care se lanseaza prin greutate proprie si a monturilor tip texas, carolina, drop-shot… etc. Nu este permisa folosirea momelilor naturale si a mustelor artificiale. Este interzisa folosirea simultana pe acelasi forfac a doua sau a mai multor naluci, inclusiv monturile de tip Alabama. Acest lucru poate fi verificat de catre un arbitru in orice moment al concursului.
5. Barcile concurentilor nu se pot apropia la mai putin de 40 metri una de cealalta.
6. Fiecare membru al echipei poate pescui cu o singura lanseta. Concurentii pot avea in barca un numar nelimitat de lansete de rezerva. Lansetele de rezerva pot fi tinute montate la indemana.
7. Nu este permis pescuitul la trena.
8. Orice echipa este libera sa pescuiasca pe toata suprafata lacului in cele trei zile de concurs. Nu exista sectoare.
9. Pentru evitarea accidentelor la start, echipele vor lua startul pe rand la semnalul arbitrului – pentru fiecare echipa va exista un semnal de start; in prima mansa prin tragere la sorti, in cea de-a doua in ordine inversa iar in cea de-a treia se pleaca in functie de clasamentul din primele doua zile, de la prima echipa la ultima.
10. Organizatorul/Arbitrii pot verifica selectiv, la orice ora, barcile concurentilor, inaintea si in timpul competitiei. Totodata, in timpul competitiei, organizatorul are dreptul de a plasa pe barcile concurentilor o persoana, arbitru sau media, pe toata durata competitiei.
11. Pentru a intra in posesia premiilor, castigatorii sunt obligati sa aiba in dotare camera video cu care sa se filmeze pe toata durata concursului. Pestii care nu apar pe filmari nu vor fi validati. Cardurile video se vor preda in fiecare zi impreuna cu riglele de masurare.
12. Trimiterea intentionata a unei unei fotografii cu acelasi peste deja punctat este considerata incercare de fraudare. Fiecare fotografie primita pe aplicatie/site va fi analizata de organizator/arbitru sef spre aprobare pentru includere in clasamentul general. Fotografiile care nu respecta regulamentul pot fi respinse.

B: PROTECTIA DATELOR

Dupa achitarea taxei fiecare echipa are obligatia sa trimita adresele de email si numerele de telefon ale celor doi membri. Protectia datelor se va face conform legilor GDPR 2018. Concurentii sunt de acord ca imaginile lor (foto, video, sunet) sa fie publicate in scopul mediatizarii pe diverse canale, televiziune, radio, site-uri, facebook, etc.

C. REGULI DE PUNCTAJ SI CLASAMENT

1. Peștii morti sau in conditii precare de supravietuire (sange, branhii, guri rupte, etc) nu vor fi fi punctati. Concurentii nu au voie sa retina/sacrifice niciun peste indiferent daca specia puncteaza sau nu in competitie. Toti pestii se elibereaza vii, in cele mai bune conditii.
2. In fiecare mansa, echipa puncteaza cu cei mai mari 5 salai (dimensiunea minima – 40 cm).
3. Clasamentul final se face prin cumularea centimetrilor din cele trei manse. Echipa cu cei mai multi centrimetri cumulati va ocupa primul loc. In caz de egalitate, departajarea se face dupa cel mai mare peste. Daca egalitatea persista, se vor lua in calcul cel mai mare al doilea peste, etc.

D. REGULAMENT MASURARE

1. Masurarea are loc pe apa, de catre pescari cu ajutorul riglelor primte gratuit, rezultatul este transmis in timp real pe aplicatia concursului dupa validare, aplicatia find pusa la dispozitie gratuit de catre organizator.
2. Masura minima este de 40 cm, punctajul fiind 1 centimetru = 1 punct. Nu se aplica metoda rotunjiri (Exemplu: daca avem un salau de 67,8cm acesta va primi 67 de puncte)
3. Nu puncteaza salaii morti, orice peste mort se preda organizatorului fara a fi depunctata echipa in cauza.
4. Se interzice transferul de capturi intre concurenti.
5. Masurarea capturilor se face cu ajutorul riglelor, intre extremitatile corpului pestelui: varful botului si varful cozii, in pozitia mentionata de organizator.
7. Pestii se masoara pe rigla oferita de organizator, se fotografiaza in pozitia indicata pe rigla, iar fotografiile se trimit in timp real pe aplicatia/site-ul concursului pentru validare.
8. Fiecare peste prins care puncteaza trebuie filmat din pozitia de pe rigla pana in momentul eliberarii cu telefonul mobil, filmarile fiind obligatorii pentru accesarea premiilor.
9. In perioada antrenamentelor, dar si pe perioada desfasurarii concursului se pescuieste exclusiv in sistem Catch & Release. Orice tentativa de fraudare sau nerespectare a regulilor acestui concurs duce la descalificarea echipei fara returnarea taxei, echipa fiind pasibila de plata unor daune de imagine in cuantumul valorii totale a premiilor.

Orice situatie neprevazuta in regulament se va solutiona de catre organizator.
Pentru detalii sau nelamuriri va stau la dispozitie: 0788.523.010 – Robert Boanta
Email: office@relaxspinning.ro
Pentru antrenamente va rugam sa va adresati la tel. 0769.917.382 – Dan